Bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje?

Bedrijfsfeest Veldhoven

Op zoek naar een locatie in Veldhoven om een bedrijfsfeest te organiseren? Kom naar We Know Burgers Veldhoven. Makkelijk bereikbaar vanaf de N2. Naast industrieterrein De Run.

vergaderlocatie
bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsfeest locatie huren

Bij ons huur je een sfeervolle (feest)zaal eventueel in combinatie met de gezellige tuin. Dineren, bbqen, borrelen, dansen? Het is allemaal mogelijk. Tot 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen. Altijd vooraf een vaste prijsafspraak.

Neem contact op

Ruimte voor bedrijfsfeest

Bij We Know Burgers begrijpen we dat een bedrijfsfeest de perfecte gelegenheid is om te genieten in een geweldige sfeer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij ons ruimte te huren voor jouw speciale evenement. Of het nu gaat om een informele teambuilding of een feestelijke mijlpaal, wij zijn er om je te faciliteren, mee te denken en ervoor te zorgen dat alles soepel en naar wens verloopt.

Wij creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s. Onze ruimte is uitgerust met alle nodige voorzieningen en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of een groter evenement plant, we hebben de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen. In overleg met ons is vrijwel alles mogelijk. Interesse?Je kunt altijd eerst eens komen kijken.

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie?

Ook voor een bedrijfsfeest locatie ben je bij We Know Burgers aan het juiste adres. Wij hebben een gezellige feestzaal en tuin waar de hele dag en/of avond gekletst, gedanst, en gelounged kan worden. Jij bepaalt hoe het feestje er uit komt te zien. Bij We Know Burgers is vrijwel alles mogelijk en kun je alle kanten op. Alvast een aantal mogelijkheden op een rijtje:

  • DJ of eigen muzieklijst
  • Goede geluidsinstallatie
  • Binnen en/of buiten mogelijkheid
  • Kleine en grote gezelschappen
  • Dineren, bbqen of hapjes
  • Vast drankarrangement of per drankje
  • Bediening
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Speciale wens? Geef het gerust door.

Van A tot Z

Trap het bedrijfsfeest af met een bbq, diner, high beer of whisky proeverij. Liever Gewoon heel de avond borrelen met wat hapjes? Geen probleem. Bij We Know burgers kunnen we wanneer gewenst een vaste prijsafspraak maken voor het eten en drinken per persoon. We verzorgen bedrijfsfeesten en personeelsfeesten tot 150 personen. Alles van A tot Z geregeld hebben? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met We Know Burgers.