Vergaderen of een feestje?

Leuke vergaderlocatie

Informeel vergaderen, een workshop of een presentatie onder het genot van een hapje en een drankje. Kom naar We Know Burgers Veldhoven. Makkelijk bereikbaar vanaf de N2. Naast industrieterrein De Run.

vergaderlocatie
bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsfeest locatie huren

Bij ons huur je een sfeervolle (feest)zaal eventueel in combinatie met de gezellige tuin. Dineren, bbqen, borrelen, dansen? Het is allemaal mogelijk. Tot 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen. Altijd vooraf een vaste prijsafspraak.

Neem contact op

Vergaderruimte huren

We Know Burgers is een burgerrestaurant in Veldhoven en is onder andere door de ligging de perfecte vergaderlocatie. Daarnaast zorgt onze vergaderruimte voor een aangename sfeer. Het is mogelijk om een vergaderzaal te huren en eventueel te genieten van een heerlijk verzorgde lunch, diverse dranken en misschien wel een borrel.

Betrek jouw collega’s, klanten of partners in een informele sfeer. Jouw eenmalige vergadering of misschien wel terugkerende meeting wordt compleet van A tot Z verzorgd. Naast eventuele consumpties denken wij ook mee over de faciliteiten. In overleg met ons is vrijwel alles mogelijk. Interesse in een vergaderruimte huren? Je kunt altijd eerst eens komen kijken.

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie?

Ook voor een bedrijfsfeest locatie ben je bij We Know Burgers aan het juiste adres. Wij hebben een gezellige feestzaal en tuin waar de hele dag en/of avond gekletst, gedanst, en gelounged kan worden. Jij bepaalt hoe het feestje er uit komt te zien. Bij We Know Burgers is vrijwel alles mogelijk en kun je alle kanten op. Alvast een aantal mogelijkheden op een rijtje:

  • DJ of eigen muzieklijst
  • Goede geluidsinstallatie
  • Binnen en/of buiten mogelijkheid
  • Kleine en grote gezelschappen
  • Dineren, bbqen of hapjes
  • Vast drankarrangement of per drankje
  • Bediening
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Speciale wens? Geef het gerust door.

Van A tot Z

Trap het bedrijfsfeest af met een bbq, diner, high beer of whisky proeverij. Liever Gewoon heel de avond borrelen met wat hapjes? Geen probleem. Bij We Know burgers kunnen we wanneer gewenst een vaste prijsafspraak maken voor het eten en drinken per persoon. We verzorgen bedrijfsfeesten en personeelsfeesten tot 150 personen. Alles van A tot Z geregeld hebben? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met We Know Burgers.