Over We Know Burgers

We Know Burgers

Yes We Do! Kom in Veldhoven genieten van de lekkerste hamburgers gemaakt van 100% rundvlees met een verantwoorde oorsprong. Naast burgers eet je bij ons de lekkerste bijgerechten en salades.

Boek een tafel

Burgers & Meer

Naast de lekkerste burgers eet je bij ons heerlijke verse salades en bijgerechten. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Want wie wat van burgers weet, weet ook hoe je de beste vegetarische burger maakt.

We Know Burgers Veldhoven

We Know Burgers staat voor goed, verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte sfeer. Het vlees dat we gebruiken komt van Ierse boeren die goed voor hun runderen zorgen. De dieren leven het grootste deel van het jaar buiten. Ook aan de vegetariërs hebben wij gedacht. Wij hebben verschillende vegetarische burgers en salades.

Verantwoord O’Sullivan rundvlees

O’Sullivan is een Iers merk van exclusief, speciaal geselecteerd rundvlees. De kwaliteit van dit vlees is van uitzonderlijk hoge klasse. Dit wordt gerealiseerd door de omstandigheden waarin de dieren leven. De runderen van O’Sullivan leven een natuurlijk buitenleven, ze worden niet gevoerd maar grazen elke dag hun eigen natuurlijke dieet bij elkaar. Het verse gras, de zeelucht en voldoende beweging geven het vlees van O’Sullivan de karakteristieke smaak.

Ambachtelijk brood uit de regio

Al ons brood komt van de Oerse Molenbakker, want wat je dichtbij haalt is lekker, en bovenal vers. Daarnaast vinden wij van We Know Burgers het belangrijk om samen te werken met ondernemers in de regio. Zo staan we samen sterker, en kunnen we kwaliteit garanderen.

Whiskey & Speciaalbieren

Naast lekker eten kun je bij ons ook genieten van diverse bieren en whisky’s. We hebben verschillende soorten speciaal bier en een whiskykaart die erg divers is. Eens in de zoveel tijd zullen wij een whisky proeverij houden. Houd hiervoor onze site in de gaten of meld je aan via Facebook WeKnowBurgers. Wij houden je op de hoogte.

Feesten & Partijen

De locatie van We Know Burgers leent zicht perfect voor groepsgelegenheden van bijna elke aard. We beschikken over een groot terras, bar en ruime (feest)zaal. Geschikt voor al je groepsgelegenheden. Zowel voor grote als kleinere groepen. Daarnaast stellen wij ons graag flexibel op als het gaat om zaalverhuur. Neem eens contact op bij interesse. Er is meer mogelijk dan je wellicht zult denken.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw feestje of evenement, we denken met je mee