Zaalverhuur

Een gezellige zaal huren?

Feesten en partijen, barbecues, zakelijke activiteiten en meer. Wij hebben een ruime zaal te huur die we graag openstellen voor alle soorten gelegenheden. Combineer dit met onze prachtige tuin.

Neem contact op
zaal huren

Zaalverhuur Veldhoven

Ben jij op zoek naar een locatie in Veldhoven voor jouw gelegenheid waar de mogelijkheden bijna eindeloos zijn? Neem dan eens contact met ons op, we denken graag met je mee.

Neem contact op

Feesten en partijen

Iets te vieren en optimaal genieten van jouw feestje? Dan is een zaal huren de perfecte oplossing. We Know Burgers verzorgd jouw feestje namelijk van A tot Z aan de hand van jouw wensen. En we zetten ons niet alleen in voor grote maar ook voor kleinere gezelschappen.

Lees meer

BBQ op onze locatie

Waarom thuis barbecueën als dat ook in onze prachtige tuin kan? En mocht het weer niet geschikt zijn dan is bbqen in onze zaal ook mogelijk. Onze gas barbecue met lavasteen zorgt voor een flinke portie gezelligheid en lekker eten.

Lees meer

Voor bedrijven

We Know Burgers verzorgd ook zakelijke evenementen zoals vergaderingen, workshops en presentaties. Wij zorgen voor een informele sfeer en denken mee over de faciliteiten. Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie? Ook dan ben je bij We Know Burgers aan het juiste adres.

Lees meer