Zaalverhuur

Feesten & Partijen

Wij hebben een ruime (feest)zaal tot onze beschikking die we graag open stellen voor verschillende doeleinden. Feesten, Partijen, Vergaderingen, BBQ, Borrels, Koffietafels, etc.

Neem contact op
Zaalverhuur Veldhoven
Zaalverhuur Veldhoven

Zaalverhuur Veldhoven

Dus, ben jij op zoek naar een locatie in Veldhoven voor jouw gelegenheid waar de mogelijkheden bijna eindeloos zijn? Neem dan eens contact met ons op, we denken graag met je mee.

Neem contact op

Feesten & partijen, vergaderingen, BBQ, koffietafel

We Know Burgers heeft een ruime (feest)zaal waarin borrels, verjaardagen, kinderfeesten, recepties, bruiloften, bbq’s, vergaderingen, workshops, etc. gegeven kunnen worden. Onze feestzaal is uitstekend geschikt voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Wij bieden de mogelijkheid om vooraf prijsafspraken te maken afhankelijk van jouw wensen en het aantal personen.

Vergaderingen / workshops

Het is mogelijk onze zaal te huren voor presentaties, workshops, vergaderingen, etc. Tevens is hier de mogelijkheid gebruik te maken van een lunch en koffie en thee of diverse dranken. Ook denken we mee over eventuele faciliteiten wanneer hier vraag naar is. Vraag hiervoor bij ons naar de mogelijkheden. Zaalverhuur Veldhoven bij We Know Burgers kan compleet verzorgd worden.

Borrel

Voor bedrijfsborrels kun je terecht in onze bar of de feestzaal. Wij kunnen hiervoor een borrelarrangement aanbieden. Denk hierbij aan een ontvangst met een hapje en een drankje en de gehele avond borrelen met borrelhapjes. Er is meer mogelijk dan je wellicht denkt, we gaan graag in gesprek.

Verjaardag

Binnenkort jarig? Maar geen zin in heel de organisatie en de rommel achteraf thuis? Dan regelen wij het voor je! Met ons verjaardagsarrangement. Volledig volgens jouw voorkeuren door ons verzorgd. Bespreek met ons wat je er van verwacht, en wij zetten een onvergetelijke ervaring voor je neer.

Barbecue

Wij hebben een grote Gas BBQ met lavasteen beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Ons ruime terras leent zich perfect voor een gezellige BBQ. Natuurlijk is dit te combineren met de binnen bar en eventueel gebruik van de grote zaal. Een BBQ organiseren kan dus het hele jaar door! Vraag naar de mogelijkheden!

Kinderfeest

Ook voor kinderfeesten ben je bij ons van harte welkom. Wat denk je van een leuke middag met vermaak voor de kinderen, een clown, spelletjes, ballonnen, ranja, en natuurlijk mag iets lekkers voor de kiddo’s niet ontbreken. Natuurlijk denken we ook aan het volwassen bezoek. Neem contact op, en plan met ons een gezellig kinderfeest!

Babyborrel

Na de geboorte van je zoon of dochter wil natuurlijk iedereen kennis komen maken met het kleine wondertje. Een babyborrel is hiervoor de perfecte uitkomst, zo ontvang je iedereen in één keer. Dit scheelt een hoop onrust in huis de eerste paar weken. Tijdens de borrel kan iedereen zorgeloos genieten en wordt alles door ons verzorgd. Animatie voor de kinderen behoort tot 1 van de opties. Voor de volwassenen kunnen wij natuurlijk een hapje en een drankje verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Koffietafels

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor koffietafels. De koffietafel kan bestaan uit een basic koffietafel (belegde broodjes, koffie/thee) of een wat uitgebreidere koffietafel met verschillende soorten broodjes en beleg en/of soep en koffie/thee. Vraag bij ons naar de verschillende mogelijkheden.