BBQ bij We Know Burgers

Het recept voor een gezellige barbecue?

In onze tuin of binnenruimte, met lekker eten, drinken en fijn gezelschap natuurlijk! Jouw ideale BBQ bij We Know Burgers geheel verzorgd. Liever zelf de grillmaster? Geen probleem.

bbq op locatie
barbecue op locatie

Een BBQ kan altijd

En met iedereen! Een uitje met vrienden, familiedag of toch iets groters te vieren? Met onze barbecue pakketten zit je altijd gebakken. Geniet met 25 tot 150 personen van onze buitenplaats eventueel te combineren met de grote zaal en binnenbar.

Neem contact op

Compleet verzorgde BBQ bij We Know Burgers

Een barbecue organiseren kan het hele jaar door bij We Know Burgers. Onze locatie beschikt over alle benodigdheden voor de perfecte barbecue. Wij nemen de organisatie van A tot Z voor je uit handen zodat je samen met je gezelschap optimaal kunt genieten.

Barbecue pakketten

Iedereen heeft een andere smaak. En dat is maar goed ook. Bij We Know Burgers heb je namelijk een ruime keuze uit verschillende soorten vlees, salades en bijgerechten. Samen met jou stellen we vooraf het pakket samen. Speciale wensen zijn altijd welkom. Natuurlijk maken we van te voren duidelijke afspraken over de kosten. Voor kinderen onder de tien jaar gelden aangepaste prijzen. Wat er nog meer inbegrepen is bij de barbecue pakketten;

  • Een grillmaster
  • Bediening
  • Bestek en servies
  • Gas barbecue met lavasteen
  • Een plaatsje in ons restaurant of in onze tuin

Drankarrangement

Voor de echte barbecue fans heeft We Know Burgers meer dan 30 speciaalbieren en tientallen whisky’s. Het is mogelijk om naast jouw barbecue pakket los de drankjes te bestellen bij ons personeel. Wil jij jouw bbq feest op locatie helemaal afmaken? Laat jezelf en jouw gasten dan onbezorgd genieten van een drankje. Wij hebben diverse mogelijkheden wanneer het gaat om drankarrangementen. Bijvoorbeeld 5 uur onbeperkt genieten van onze standaard arrangementen. Neem geheel vrijblijvend contact op om de kosten met ons te bespreken.