Feestzaal huren

Op zoek naar een feestlocatie?

We Know Burgers heeft een ruime, sfeervolle feestzaal die we graag open stellen voor een portie gezelligheid! Eventueel in combinatie met onze tuin. Dé feestlocatie voor kleine en grote gezelschappen.

feestlocatie huren

Geschikt voor alle feesten en partijen

Een feestzaal huren voor een verjaardag, bruiloft, babyborrel of iets anders? Bij We Know Burgers ben je verzekerd van een geslaagd feest. Samen spreken wij jouw wensen door en maken een duidelijke prijsafspraak. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Neem contact op

Zaal huren voor verjaardagsfeest

Eens flink uitpakken met je verjaardag of organiseer je een surprise party? Dat kan geregeld worden! Geef al het (voorbereidende) werk uit handen en geniet van een dag vol gezelligheid. Onze verjaardag locatie biedt verschillende mogelijkheden.

Zo kun je bij We Know Burgers naast een zaal huren voor een verjaardagsfeest ook vooraf dineren. We hebben een menukaart met de lekkerste burgers. Gezellig barbecueën? Dan steken we die aan. Je kunt bij ons binnen en buiten barbecueën. Liever alleen een borrel of feest met drankjes, muziek en een klein hapje. Geen probleem!

Kortom bij We Know Burgers is alles mogelijk. Wij luisteren naar jouw verjaardag wensen en maken een verjaardag arrangement op maat aan de hand van jouw voorkeuren. Alvast een greep uit de mogelijkheden:

 • DJ of eigen muzieklijst
 • Goede geluidsinstallatie
 • Binnen en/of buiten mogelijkheid
 • Kleine en grote gezelschappen
 • Dineren, bbqen of hapjes
 • Vast drankarrangement of per drankje
 • Speciale wens? Geef het gerust door

Bruiloft zaal

Net getrouwd? Gefeliciteerd! Reden voor een feestje. Geniet met jouw gezelschap, groot of klein, van een onvergetelijke dag. De bruiloft locatie van We Know Burgers zit in hartje Veldhoven! Maak eventueel ook gebruik van onze sfeervolle buitentuin. Kom je een keertje kijken? Dat kan altijd.

Al lang bedacht hoe jouw speciale dag er uit ziet? Bespreek het met ons. Bij ons is er ontzettend veel mogelijk en kun je alle kanten op. We zetten een complete ervaring neer aan de hand van jouw wensen en verzorgen het trouwfeest van A tot Z. Met een duidelijke vaste prijsopgave vooraf per gast. Alvast wat mogelijkheden op een rijtje:

 • Gratis parkeren
 • Gemakkelijk bereikbaar
 • Bruiloft zaal, tuin en binnenbar
 • Bediening
 • DJ of eigen muzieklijst
 • Diner, BBQ, borrel en drankarrangementen

Zaal babyborrel

Na de geboorte van je zoon of dochter wil natuurlijk iedereen kennis komen maken met het kleine wondertje. Een babyborrel locatie is hiervoor de perfecte uitkomst. Zo ontvang je iedereen in één keer! Dit scheelt een hoop onrust in huis de eerste paar weken en is daarbij super gezellig! Tijdens de babyborrel kan iedereen zorgeloos genieten en wordt alles door ons verzorgd. Animatie voor de kinderen behoort tot 1 van de opties. Voor de volwassenen kunnen wij natuurlijk een hapje en een drankje verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kinderfeest

Ook voor kinderfeesten ben je bij ons van harte welkom. Wat denk je van een leuke middag met vermaak voor de kinderen, een clown, spelletjes, ballonnen, ranja, en iets lekkers voor de kiddo’s mag ook niet ontbreken. Natuurlijk denken we ook aan het volwassen bezoek. Neem contact op, en plan met ons een gezellig kinderfeest!